מתכון ביתי לבועות סבון גדולות

בועות סבון מושפעות מאוד מהסביבה בה אנו מפריחים בועות וממזג האוויר.

הזמן המועדף להפרחת בועות הוא בשעות הבוקר עד הצהריים (כשלא חם מידי). למשכימי קום שבנינו, שעות הבוקר המוקדמות הן העדיפות ביותר (בעונת הקיץ).

מזג האוויר האידאלי הנו:

  • 25 מעלות צלזיוס.
  • 60% לחות.
  • ללא רוחות.

תוכלו להתנסות בכל מיני נוסחאות שונות, זה אולי ייקח לכם קצת זמן למצוא את הנוסחה המועדפת עליכם, אבל ההתנסות היא חלק בלתי נפרד מההנאה.

בינתיים, הנה לכם מתכון להתחלה:

* מומלץ להכין את הנוזל ביחד עם הילדים.

מצרכים:

  • 6 כוסות מים חמימים (לא רותחים)
  • 1/2 כוס נוזל כלים פיירי צהוב (המכיל 24% חומר פעיל, רשום בגב הבקבוק).
  • 1/2 כוס סירופ תירס.
  • 1 כפית אבקת אפיה.
  • 1 כפית גליצרין.

אופן ההכנה:

  1. שפכו לקערה גדולה את המים וסירופ התירס וערבבו היטב.
  2. הוסיפו לאט לאט תוך כדי ערבוב (לא מהיר) את שאר המצרכים, השתדלו לא להקציף את הנוזל.
  3. הניחו לנוזל לעמוד לפחות שעה (מומלץ ללילה), במידה וסירופ התירס "שוקע" לתחתית הקערה, ניתן לערבב קלות לפני השימוש.
  4. בזמן שנוזל הבועות עומד אתם יכולים להכין כלים להכנת בועות. תוכלו למצוא מידע על הכנת כלים לבועות סבון ממש פה.
  5. התחילו להפריח בועות!

נקודות חשובות:

  • הימנעו ככל האפשר מלכלוך בנוזל הבועות (בוץ, חול , דשא וכדומה).
  • הימנעו משימוש במכלים שהכילו חומרים ניקוי וכדומה.
  • אין להשתמש על משטח חלק, הפריחו על דשא.
  • אם הבועות מתפוצצות מהר הוסיפו מעט מים.

והכי חשוב – צרו בועות וחוויות

רוצים להכין נוזל בועות ענקיות בקלות במהירות?